This is a free Purot.net wiki
  • View:

Flockler - suomalainen verkkolehti

Flockler - oma verkkolehtesi

Sain kutsun kokeilla Flockleria http://www.flockler.com/, kun löysin hienon jo tehdyn lehden. Pidin näkemästäni ja olin jo tutustumassa Scoop It 'iin.

Flockler on vieläpä suomalainen innovaatio, vaikkakin sillä on innoituksensa muualta maailmasta ilmiselvästi. Verkkolehden kehittely on käynnissä ja betaversio siis käytössä, joten tarvitset kutsun siihen tutustuaksesi. Luonnollisesti Flocklerin kehittelijät ottavat mieluusti vastaan ehdotuksia, kommentteja ja kehitysideoita.

Laitan linkkejä itselleni talteen, joten mielestäni tällainen helppo ja hyvännäköinen lehdykkä oli mieleen. Linkkien kopioimiseen sain apua ylläpitäjiltä ja he ovat Twitterissä hyvinkin aktiivisia vastaamaan. Ongelmiin, joita alussa oli, lähinnä siis en tiennyt mistä mitäkin löytyy, sain välittömästi vastauksen @getflockler.

Innokkaana flokraajana (on oma termini!:)) tein heti kuusi numeroa ja kun opin sitä vähän käyttämään innostuin jopa tekemään kaksisivuisia verkkolehtiä. Koska ulkoasu on minulle tärkeä, halusin myös, että verkkolehdessä on yksinkertaisia ja vaikuttavia kuvia. Joistakin linkeistä softa nappaa heti kuvan ja ehdottaa sitä, mutta kuvan kaappauksella niitä voi myös tehdä itse.

Heidi-Tuulia

Flockler

Teacher's Digest by Heidi-Tuulia Eklund

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.